Från 9 år

Dans

Act as if – ”va e grejen”, dans för hela familjen!

4 november

Kulturhuset Dieselverkstaden

Hur formas vi av de förväntningar och regler som läggs på oss? Det är absurt men vi känner igen oss i kroppsspråk, känslor och uttryck. Dialogen är både lite tragisk men också rolig. Framfört av dansare på högsta nivå.

Föreställningen handlar också om identitet, om roller man tar sig an, om handlingar och drömmar som sträcker sig utanför klassrummets väggar. Om identitetens olika tillstånd och om förändring.

“Act as if” är en normkritisk föreställning, både i relation till normer som gäller i samhället och till alla diagnoser som finns just nu. 

Rekommendation
“Det finns en igenkänning i kroppsspråket i klassrummet som alla är bekanta med oavsett ålder och en lite skruvad humor om hur vi beter oss inför varandra och i vår ensamhet. Hur alla letar efter vem är jag och blir vi till bara i mötet med andra? Oerhört skickligt och annorlunda beskrivet.”
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

“Act as if” hade officiell premiär den 21 februari 2023 på Årsta Folkets Hus och har under april och maj turnerat med 20 föreställningar tillsammans med Scenkonst Sörmland.

När

4 november 16:00-16:45

Pris

Avgift: 120 kr/biljett

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10-15 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis. Sök på Sickla allé, Sickla västra eller Alphyddan.

Vill man åka tåg så har Tvärbanan ändhållplats i Sickla. Det är 600 meter till Dieselverkstaden från Uddvägen 5-9 och närmsta vägen att gå är Sicklastråket.

Allt som händer – Kulturhuset Dieselverkstaden

Annonser:

Annonser: