3–8 år

Teater

After Föris på Teater Tre

Under februari och mars visas tre av våra föreställninger som AFTER FÖRIS. Då öppnar vi upp vår teater klockan 16:00 och bjuder in till föreställningar lagom att hinna se efter förskola och skola.

Original Gods (2-5 år)
Original Gods är en varm och humoristisk dansteaterföreställning om småfåglarnas skolgård. Fåglar som liknar människor och är snitsiga, fiffiga, snabba, veliga, vaggande och vingliga. Vi dansar en skolgård och den stora kärleken till andra småfåglar. På skolgården finns också de två kompisarna, dödsbästisarna, och en berättelse om hur det kan kännas när vänskap förändras.

Illervillervalla (3-6 år)

Halva tiden, dubbel nytta! Förskolan Gnagaren står inför omskakande förändringar!

Regler, regler och åter regler – vissa förstår man, andra inte. Att man ska sitta stilla och äta äpple, det förstår man, men varför man inte får åka rutschkana samtidigt, det är det ingen som förstår. Vem bestämmer över bestämmandet på det här stället?

Jag Kan! (2-5 år)

Jag Kan! är ett kroppspoetiskt teateräventyr för de yngsta, om lyckan i att klara av. Om hur kämpigt det kan vara att lära nytt och hur stolt man blir när man plötsligt kan det man nyss inte kunde. Föreställningen vill inspirera till självtillit och självkänsla; modet att pröva igen när det går på tok och uppmuntra till kreativ problemlösning.

Genom teaterns lek, humor och rörelse gestaltar vi prövandet och övandet och triumfen som är gemensam för 3-åringen och 63-åringen: Jag Kan!

P.S. Du har väl inte missat vårt Årskort. Det kostar 350 kronor och då får du se obegränsat antal av våra egna föreställningar på Teater Tre under ett helt år.

När

Original Gods: 7 feb kl. 16
Illervillervalla: 14 feb kl. 16
Jag Kan!: 27 mars kl 16

Pris

Vuxna 140 kr
Barn 140 kr
Årskort på Teater Tre: 350 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Teater Tre ligger på Rosenlundsgatan 12, precis runt hörnet från Hornsgatan. Närmsta tunnelbanestation är Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan. Närmsta busshållplats är Rosenlundsgatan. Närmsta pendeltågsstation är Södra Station, uppgång Rosenlundsgatan.

Annonser:

Annonser: