Foto: Martin Skoog

3–8 år

Teater

After Föris på Teater Tre

Välkomna på After Föris hos Teater Tre!

After Föris är föreställningar lagom att hinna se efter förskola och skola. I april bjuder vi in till After Föris vid två tillfällen:

– Onsdag 5 april kl 16: Föreställningen Osamsas (4-8 år)
– Onsdag 12 april kl 16: Föreställningen Svempas Nappar (3-6 år)

Osamsas
OSAMSAS är en fartfylld fysisk och humoristisk tvekamp utan onödiga ord. I en inifrånvärld präglad av fantasier och känslostormar får vi följa två syskons vardag, full av lek, projekt, planer, gräl och samspel. Känslor tar fysisk form och tiden stannar upp vid det som kan verka oväsentligt, men som i själva verket är jordens medelpunkt. Ett omedvetet misstag framkallar katastrofer och väntan på en ursäkt är lika lång som en årstidsväxling.

Svempas nappar
En barnkomedi med hög igenkänningsfaktor för 3-6 åringar och deras vuxna. En mat-kabaré om bebbe, pappor, korvar och nappar. Om kärlek, vardag, upprepning och förtröstan. Om småbarnsårens kärleksfulla men kravfyllda bebis-service. Två människor möts, förälskar sig och bygger bo. Ett plus ett blir tre och snart har de en gosig Svempa hos sig. Livet som förut hade ordning och reda blir nu stökigt och styrs av en gullig, men ack så dominant liten bebisdiktator. Svempa vill ha mycket av allt. Likt en ballong sväller han både i egot och i fysiken, för att till sist segla bort över takåsarna. Men går det kanske att sticka hål på matvraket?

När

5 april kl 16
12 april kl 16

Pris

Vuxna 140 kr
Barn 140 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Teater Tre ligger på Rosenlundsgatan 12, precis runt hörnet från Hornsgatan. Närmsta tunnelbanestation är Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan. Närmsta busshållplats är Rosenlundsgatan. Närmsta pendeltågsstation är Södra Station, uppgång Rosenlundsgatan.