0–1 år, 6 år, 8 år

Bebisvänligt

Dans

Babyscen – Ah hallo bebis! Dans för de allra minsta

22 november

Kulturhuset Dieselverkstaden

En mysig och lyhörd föreställning för de yngsta barnen. I vår värld finns dans, glada färger och spännande ljud som du och och en nära vuxen kan uppleva tillsammans. Vi spelar på vatten, dansar på mjuka täcken, sjunger och gör musik med tandborstar. Som final går vi genom en labyrint och tittar på såpbubblor.

Ah Hallo Bebis har spelat sedan 2008 och är Sveriges första bebisföreställning.

Föreställningen är för 15 bebisar och max två vuxna per bebis

Rekommendation
”Det är en fröjd att uppleva teater tillsammans med sin bebis och när det är av hög kvalité en stor glädje i dubbel bemärkelse. Vi har mycket att lära av små barns sätt att undersöka världen med öppna ögon och sinne.”
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

Press
”När en stor skål fylld med vatten bärs in tjoar ett par av bebisarna till. Vattnet i sin glasbunke, en grön slang och en skär plastmugg – det ser kanske helt enkelt lovande ut, ur bebisperspektiv.”
Margareta Sörenson, Expressen

”Publiken kryper, pekar, ropar ”titta!” och reagerar framför allt storögt på minsta ljud: rytmen av två scotchsvampar som raspar mot varandra, tandborstar som gnuggar i takt eller bubblande vatten. Varje gång den stora gongen ljuder med sin mjuka klang är koncentrationen total.”
Anna Ångström, Svenska Dagbladet

“…attraherar både barn och deras vuxna”
Tomas Olsson, nummer.se

När

22 november 11:00-11:50 och 13:00-13:50

Pris

210 kr för en vuxen och en bebis. Separat biljett 100 kr (tvilling eller extra vuxen).

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10-15 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis. Sök på Sickla allé, Sickla västra eller Alphyddan.

Vill man åka tåg så har Tvärbanan ändhållplats i Sickla. Det är 600 meter till Dieselverkstaden från Uddvägen 5-9 och närmsta vägen att gå är Sicklastråket.

Allt som händer – Kulturhuset Dieselverkstaden

Annonser:

Annonser: