0–2 år

Bebisvänligt

Dalija Acin – Thelander Fields of Tender

22–27 april

Dansens hus på Årsta Folkets Hus

En sinnesrörande installation för de allra yngsta, skapat speciellt för att möta barn med fysiska och intellektuella funktionsvariationer.

Fields of Tender är en koreograferad installation för de allra yngsta. Utmana din nyfikenhet, eller låt kroppen bara slappna av. I detta hypnotiserande rum stryker pälsmjuka girlanger mot huden och böljande färger fyller rummet.

Tillsammans hänger vi oss åt detta fantasifulla universum där dans, musik, video och sinnesrörande objekt blir till ett – allt i en bestående känsla av överflöd, ömhet och övernaturliga krafter.

Ni upplever föreställningen fritt och på era egna villkor. Föreställningsrummet är öppet och ni kan komma när ni är redo, gå ut och gå in igen och gå hem när det passar er.

Verket är skapat speciellt för att möta behoven bland de allra yngsta barnen med fysiska och intellektuella funktionsvariationer i ålder från 6 månader upp till 2 år. Barn utan funktionsvariation mellan 6-18 månader är också välkomna att uppleva Fields of Tender.

– Varje föreställning har ett maxantal på 15 barn
– I anslutning till salongen finns ett vilo- och skötutrymme.
– Alla sittplatser är på golvet, även för vuxna.

*Specialvisning: Föreställningarna på lördag 27 april kl 14:00 och 15:30 riktar sig till något äldre barn i åldern 2-5 år med fysiska och intellektuella funktionsvariationer.

Fields of Tender är ett samarbete med DANSiSTAN/CIRKUSiSTAN

När

22-27 april

Pris

160 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Buss 164 till hållplats Årsta Torg
Tvärbanan till Valla torg

Annonser:

Annonser: