2–9 år

Teater

Dockornas varieté med Dockteatern Tittut

21 augusti

Stockholms Kulturfestival

Återigen poppar Tittut upp med sin älskade utomhusvarieté! I denna musikaliska kavalkad återvinner vi några härliga dockor och dammar av en bukett ur Tittuts låtskatt. I Tittuts dockförråd finns nämligen många stjärnor som längtar upp på scenen för att sjunga ut. Du får bland annat höra Romeo och Julias ballad Mjau, se Adam och Annie drömma och gosa med hunden Daisy, höra Gorillorna jazzar loss och Paddorna pladdra och plumsa runt. Du ser dockorna uppträda på Stockholms Kulturfestival den 21 augusti klockan 15.00. 

Dockornas Varieté är en programpunkt på Stockholms kulturfestival, stadens största kulturfest med fri entré. Årets festival sker 17–21 augusti och är fullspäckad med sprakande kulturupplevelser från världens alla hörn. Under fem dagar i augusti bjuder vi på konserter, aktiviteter och härligt festivalhäng på hela sex festivalområden: Sergels torg, Kungsträdgården, Karl XII:s torg, Skeppsbron, Norrbro och Gustav Adolfs torg.
En nyhet för i år är att familjeprogrammet flyttar till Kungsträdgården med ett brett utbud av spännande aktiviteter att prova på och utforska.

Mer information om festivalen och dess programpunkter hittar du på festivalwebben.

När

21 augusti kl. 15

Pris

Fri entré

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord