Från 3 år

Musikal

Dreamland: Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical

21–29 september

Dreamland by Dröse & Norberg

Med egen tolkning av den klassiska sagan, alldeles färsk och nyskriven musik, fantasifulla kostymer, spännande rollkaraktärer och en suggestiv scenografi bjuder Dröse & Norberg, Sveriges största producenter av familjemusikaler, nu publiken på ett helt nytt koncept – Dreamland by Dröse & Norberg med musikalmagi i cirkustält – mitt i stan, på landsbygden eller var som helst där publiken finns. 

Dreamland by Dröse & Norberg startar med en spektakulär föreställning av Den Lilla Sjöjungfrun The Musical med extra allt i det magiska cirkustältet på Gärdet den 21 september 2024. 

Här får publiken uppleva äkta cirkuskänsla blandat med fantastiska karaktärer i en magisk saga som är ackompanjerad av medryckande hit musik. “Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical” utspelar sig i nutid och publiken kommer att få möta både de klassiska rollfigurerna och några nya smått galna typer. 

Här finns Sjöjungfruns far, havskungen Moryn, hennes välsjungande och dansande systrar samt havshäxan Svetlana och hennes kumpaner Blob & Blob.  Sist men inte minst den stilige och lite udda människokillen Olauv, som fångar den lilla Sjöjungfruns hjärta. 

När

21, 22, 28 & 29 september 2024

Pris

445-495 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

T:bana Gärdet

Annonser:

Annonser: