Från 3 år

Musik

Familjekonsert: Britta Persson

11 februari 2024

Kulturhuset Stadsteatern

Alla är barn – En skiva, en bok och ett påstående. Britta Persson är tillbaka med mer musik för barn och vuxna samtidigt som hon gör sin debut som författare. Den 6:e oktober släpptes skivan och diktsamlingen med det gemensamma namnet ”Alla är barn”. Den 11 februari 2024 står hon på scen i Hörsalen och spelar för hela familjen!

Musiken är inte barnanpassad. Som vuxen kan du pusta ut. Som barn kanske det känns ovant till en början – Var är det hurtiga stompet? Autotunesången? Du vänjer dig snart! Tidlösa melodier och träffsäkra arrangemang leder dig på den musikaliska resan. ”Mitt mål att man ska kunna lyssna på musiken tillsammans, oavsett ålder” säger Britta Persson. På scenen har Britta stark uppbackning av sitt band – Sara Wilson, Johannes Borgström och Nino Keller.

PERSSON / ADBÅGE
Alla är barn är en fortsättning på samarbetet med konstnärerna Lisen och Emma Adbåge. 2019 släppte trion boken och skivan Folk vilken prisades med en Grammis för bästa barnmusik. 

Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter
Britta Persson är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter där vi även hittar bland annat Oddjob Jazzoo, Orkesterpop, Julkul med Nassim och Den Förbjudna Fruktkolan.

Säkerhet på konsert
Som ett led i vårt trygghetsskapande arbete kommer vi inte att tillåta väskor/påsar större än 30x20cm (ca ett A4 ark) eller större ytterkläder i salongen. Ta gärna höjd för att det kan bli kö vid garderoben som är öppen från 1 timme före evenemangets start. Garderoben hittar du på Plan E, mittemot entrén från Sergels torg. Garderoben kostar 25 kr / person och 10 kr för extra väska/påse.

När

11 februari 2024 kl 13:00

Pris

95 kr för vuxna, 95 kr för barn

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: