3–9 år

Musik

Familjekonsert: Familjen Svängsson

28 april

Kulturhuset Stadsteatern

Den 28 april kommer Familjen Svängsson till Kulturhuset Stadsteatern med en mysig akustisk konsert som tar avstamp i jazzen. Upplev en lekfull konsert tillägnad den mest kräsna publiken, de största finsmakarna och förståsigpåarna – nämligen barnen. En jazzig musikupplevelse de (och du) sent kommer att glömma!

Välkomna in i Familjen Svängssons jazzmysiga musikaffär! Farsan Svängsson står i kassan och spelar på sin kontrabas. Pappa Börje sköter lagret, fast spelar hellre på sina trummor. Storebror Adde ansvarar för keyboardavdelningen men sitter helst bakom den stora svarta flygeln. Lillsyrran Lisa chefar och charmar kunderna och sjunger så det svänger i hela butiken. Följ med familjen Svängsson på ett musikaliskt äventyr!

Texterna är lekfulla, humoristiska, allvarliga, kloka, direkta, och lättillgängliga för barnen. Konserterna vänder sig till barn mellan 3-8 år, men är även populär som familjeföreställning.  En aktiv publik som deltar med sång och rörelser gör det hela ännu roligare!

Familjen Svängsson är en populär och efterfrågad musikföreställning för barn som rönt stora framgångar i både Sverige och Finland sedan starten 2001.


Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter
Familjen Svängsson är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter där vi under våren även hittar bland annat Mekaniska Orkestern, Britta Persson, Bröderna Lindgren, Pop-up med Yankho samt Tigern & Kobran.

Säkerhet på konsert
Som ett led i vårt trygghetsskapande arbete kommer vi inte att tillåta väskor/påsar större än 30x20cm (ca ett A4 ark) eller större ytterkläder i salongen. Ta gärna höjd för att det kan bli kö vid garderoben som är öppen från 1 timme före evenemangets start. Garderoben hittar du på Plan E, mittemot entrén från Sergels torg.

När

28 april kl 13:00

Pris

150 kr för barn och vuxna

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: