3–10 år

Musik

Familjekonsert: Julkul med Nassim

10 december

Kulturhuset Stadsteatern

Nassim Al Fakir är en återkommande favorit och den 10 december rullar han in på Kulturhuset med både band och gästande julkör för att sjunga rent, blanda om och vända uppochner på allt vi vet om jullåtar. Ta med hela familjen och sjung in julen tillsammans!

På ett eller annat sätt är Nassim Al Fakir alltid i rörelse. Sedan han vann Grammis för sin skiva Årets Album har hann hunnit segla över Atlanten och just nu snurrar han som bäst runt och söker efter den bästa julmusiken. 

Tillsammans med två musiker och en gästande julkör bjuder han på hög energi, interaktivitet och en fartfylld blandning av eget material och traditionella jullåtar. 

Här möter gammalt nytt och publiken får vara med när vi dansar runt granen – om vi hinner komma på hur en modern gran ska se ut. Välkommen!

Nassim Al Fakir har en lång karriär bakom sig som musiker, underhållare, tv-programledare och skådespelare. Senast har man bland annat kunnat se honom som seglare i Över Atlanten, under förra höstens succéföreställning Nassim flippar ur samt lyssnat till hans senaste skiva, grammisbelönade Årets album.

Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter
Julkul med Nassim är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter under höstens söndagar där vi även hittar bland annat Oddjob Jazzoo, Orkesterpop och Den Förbjudna Fruktkolan.

Säkerhet på konsert
Som ett led i vårt trygghetsskapande arbete kommer vi inte att tillåta väskor/påsar större än 30x20cm (ca ett A4 ark) eller större ytterkläder i salongen. Ta gärna höjd för att det kan bli kö vid garderoben som är öppen från 1 timme före evenemangets start. Garderoben hittar du på Plan E, mittemot entrén från Sergels torg. Garderoben kostar 25 kr/person och 10 kr för extra väska/påse.

När

10 december kl 13:00

Pris

95 kr för vuxna, 95 kr för barn

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: