4–12 år

Musik

Familjekonsert: Mekaniska orkestern

10 mars

Kulturhuset Stadsteatern

Den 10 mars kommer Mekaniska orkestern till Kulturhuset Stadsteatern för en underbart flamsig och rolig tradjazzshow av och med Micaela Gustafsson och hennes lilla mekaniska orkester. Genom ett trollslag befinner vi oss 100 år tillbaks i tiden. Häng med, det blir både Charleston, stepp och svängiga låtar!

Det är 20-tal och på plats finns en liten mekanisk dockdjursorkester och en hopplös passopp. Plötsligt, som genom ett trollslag, befinner de sig 100 år senare och möter en barnpublik av idag. Primadonnan står dock inte att finna. Här gäller det att rädda situationen. The show must go on…

Välkommen till en underbart flamsig och rolig tradjazzshow av och med Micaela Gustafsson, och hennes mekaniska orkester. Här blandas Charlestondans, stepp och svängiga låtar som bland annat handlar om att gilla socker, vara mörkrädd och hamna i trubbel. Om att vara människa. Barn som vuxen. Nu som då.

Alltihop ackompanjerat av en riktig mekanisk orkester skapad av dockmakaren Amanda Cederquist och uppfinnaren Martin Essen-Möller. 

Idé, musik och show av Micaela Gustafsson.

Se ett klipp från föreställningen: https://youtu.be/rogEzUyXsaw

Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter
Mekaniska Orkestern är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter under våren där vi även hittar bland annat Britta Persson, Bröderna Lindgren, Tigern & Kobran samt Familjen Svängsson.

Säkerhet på konsert
Som ett led i vårt trygghetsskapande arbete kommer vi inte att tillåta väskor/påsar större än 30x20cm (ca ett A4 ark) eller större ytterkläder i salongen. Ta gärna höjd för att det kan bli kö vid garderoben som är öppen från 1 timme före evenemangets start. Garderoben hittar du på Plan E, mittemot entrén från Sergels torg. 

När

10 mars kl 13:00

Pris

150 kr för barn och vuxna

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Allt som händer – Kulturhuset Stadsteatern

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: