2–10 år

Musik

Familjekonsert: Orkesterpop

26 november

Kulturhuset Stadsteatern

Grammisvinnarna Orkesterpop kommer till Kulturhuset med sin föreställning ”Alvar säger att jag inte ska få komma på hans kalas”. Här blandas allvaret med sång, dans och bus.

”Alvar säger att jag inte ska få komma på hans kalas” handlar om lögner, att inte få vara med, att känna sig annorlunda och inte passa in i gängse normer. Allvaret blandas med sång, dans och bus. Musiken är medryckande och svängig med melodier som tar tag i sånglusten och i tonarter som garanterat passar barnen. Föreställningen är interaktiv och kommunikativ, barnen deltar i rörelse och framförallt sång från början till slut.

Grammisvinnarna Mija Folkesson och David Shutrick är flitigt anlitade av SVT:s Bolibompa  och har bl a skrivit musiken till Räkna med skägg, Mäta med skägg, Värsta bråket, Pussgalen, Bilakuten och Pappa på förskolan. Mija och David har spelat för barn sedan 2005 och har stor erfarenhet av vad som engagerar. De skriver texterna som saknas mellan Bä bä vita lamm och Melodifestivalen.

Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter
Orkesterpop är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter under höstens söndagar där vi även hittar bland annat Oddjob Jazzoo, Pappa Kapsyl och Den Förbjudna Fruktkolan.

När

26 nov kl 13:00

Pris

95 kr för vuxna, 95 kr för barn

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Annonser:

Annonser: