2–10 år

Musik

Familjekonsert: Pappa Kapsyl

12 november

Kulturhuset Stadsteatern

Dinosauriernas Alfabet – ny föreställning med familjefavoriten Pappa Kapsyl! Välkommen den 12 november till en fartfylld rockkonsert för barnfamiljer med bra musiksmak och humor! Efter föreställningen finns möjlighet att träffa Pappa Kapsyl för att få en autograf och ta en bild tillsammans med idolen.

Med publikens hjälp försöker dinosaurie-rockkungen Pappa Kapsyl sjunga sig igenom alfabetet med avstamp i sin nya ABC-bok. R som i raptor, T för Tyrannosaurus Rex, K som i köttätare… bokstäverna är för många och dinosaurierna för långa. Och en del bokstäver verkar ha dött ut…

Boken ”Dinosauriernas Alfabet” släpptes i våras och är verkligen ABC-boken med extra allt. På rimmad vers träffar vi hungriga, snälla, knasiga och ibland lite farliga dinosaurier – en på varje bokstav. Boken bygger i sin tur på Pappa Kapsyls största hit med samma namn. 

Pappa Kapsyl gör musik, videor och föreställningar om dinosaurier för barn och deras föräldrar. Han turnerar flitigt över hela landet och är en av Sveriges mest anlitade barnartister och familjeunderhållare.

”Superkul för både barn och vuxna!”
”Familjens största idol. Fantastisk show och musik.”
”Perfekt mix mellan att vara spännande, läskigt och roligt.”

Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter
Orkesterpop är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter under höstens söndagar där vi även hittar bland annat Oddjob Jazzoo, Orkesterpop och Den Förbjudna Fruktkolan.

När

12 november kl 12:00

Pris

95 kr för vuxna, 95 kr för barn

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Annonser:

Annonser: