3–9 år

Musik

Familjekonsert: Pop-up med Yankho

24 mars

Kulturhuset Stadsteatern

Välkommen till en varm familjeföreställning där charmiga Yankho från barnprogrammet Bolibompa bjuder publiken på förstklassig underhållning och såklart en och annan drakdans. Under hans ledning färdas publiken med värme och humor mellan lek, sång, magi, dans, och ren galenskap. Allt i ett härligt virrvarr av skratt och förtjusning!

Yankho har över 15 år av erfarenhet som barnteve-profil med en självklar scenpersonlighet. Han är ett välkänt ansikte både för små och stora barn. Yankho lägger stor vikt vid närheten till sin publik. ”Tillsammans – alla ska få vara med” är några av hans ledord.

Om ni stannar kvar efter föreställningen så får ni träffa Yankho och fotografera er tillsammans med honom. En minst lika viktig del som själva föreställningen är att som liten få träffa sin idol och att själv bli sedd!

Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter
Pop-up med Yankho är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter under våren där vi även hittar bland annat Bröderna Lindgren, Britta Persson, Familjen Svängsson, Tigern & Kobran samt Mekaniska Orkestern.

Säkerhet på konsert
Som ett led i vårt trygghetsskapande arbete kommer vi inte att tillåta väskor/påsar större än 30x20cm (ca ett A4 ark) eller större ytterkläder i salongen. Ta gärna höjd för att det kan bli kö vid garderoben som är öppen från 1 timme före evenemangets start. Garderoben hittar du på Plan E, mittemot entrén från Sergels torg. 

När

24 mars kl 13:00

Pris

150 kr för barn och vuxna

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Allt som händer – Kulturhuset Stadsteatern

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: