2–4 år

Teater

Familjelördag: Boll? Boll. Boll! med Mittiprickteatern

2 december

Kulturhuset Dieselverkstaden

Ljuvlig visuell och musikalisk smällkaramell för de allra minsta om alla olika sätt man kan uttrycka sig på.  

En satsning som med sång, rörelse och musik lotsar barnen genom en sagolik värld fylld av böljande hav och glupska (men snälla) monster, drömska horisonter och en oändlig massa bollar i alla storlekar och färger. Föreställningen vill stärka sin unga publik i sin lust att uttrycka sig själva. 

 
Press
”Boll? Boll. Boll! får förskolepubliken att jubla… kan ses som en lek för ögat eller som en konstperformance. Roligt är det och totalt oförmodat, vilket ju är ett av teaterkonstens viktiga uppdrag.” 
Pia Huss, Dagens Nyheter


”Rytmiskt tilltal när mjuka bollar blir monster….en underhållande och estetiskt sammanhållen lek med bollar. Mjölkvita, flexibla vikskärmar inramar scenrummet. Vita, platta kartongmappar är spelbara när de fälls ut som rörliga, långa dragspel och formas till solfjäder, gräddtårta, blomma, koja, eller båt.”
Karin Helander, Svenska Dagbladet


Rekommendation
”Härligt befriande hur den klassiska musiken smälter samman med leken och fantasin – helt utan ord. Inspirerande och lustfyllt för både stora och små. Publiken är helt med och allt känns lekande lätt.”
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden


Ålder: Från 2,5 år och uppåt. 
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

När

2 december 15:00-15:35

Pris

120 kronor

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10-15 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis. Sök på Sickla allé, Sickla västra eller Alphyddan.

Vill man åka tåg så har Tvärbanan ändhållplats i Sickla. Det är 600 meter till Dieselverkstaden från Uddvägen 5-9 och närmsta vägen att gå är Sicklastråket.

Allt som händer – Kulturhuset Dieselverkstaden

Annonser:

Annonser: