3–6 år

Dans

Teater

Familjelördag: Famna med kompani Jelnek

13 april

Kulturhuset Dieselverkstaden

Det gror! Föreställningen Famna är ett poetiskt dansverk med omtanke till människa och natur. Publiken får träffa två trädgårdsmästare som bjuder in till ett humoristiskt avbrott från vardagen. 

I Benjamin Ferms klangfulla ljudvärld odlas nonsenspoesi och spirande dans i en föreställning med gröna fingrar. Famna spelas inomhus, 20 minuters föreställning och 15 minuters workshop för barnen.

Rekommendation
”En lustfylld föreställning med massor av humor och infall. Därför är vi glada att få presentera denna dansföreställning för er. Det finns en stark nyfikenhet hos barn kring växandet och nu inför våren är det en inspirerande föreställning. Så ut och odla!”
Katarina Weidhagen, Kulturproducent Kulturhuset Dieselverkstaden

Föreställningen har skapats med stöd av Kulturrådet och Konstnärsnämnden.

När

13 april 15:00-15:35

Pris

120 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10-15 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis. Sök på Sickla allé, Sickla västra eller Alphyddan.

Vill man åka tåg så har Tvärbanan ändhållplats i Sickla. Det är 600 meter till Dieselverkstaden från Uddvägen 5-9 och närmsta vägen att gå är Sicklastråket.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: