3–8 år

Teater

Familjelördag: Hästborttagningen – galen slapstick

25 mars

Dieselverkstaden

Amarin tänker för mycket på hästar och för lite på bokstäver. Hon tänker så mycket på hästar att hon ryktar sin ryggsäck och borstar sin skolbänk. Till slut säger rektorn att ”Nu får det vara nog”! Amarin ställs inför ett ultimatum – antingen får hon börja om – gå tillbaka till förskolan eller, använda Tankeborttagningsmaskinen för att rensa upp.

Alla hästtankar måste bort! Vem är det egentligen som ska tas bort? Och vad är det hon inte minns?

Följ med på ett spännande oväntat äventyr genom tankarnas myllrande värld. Radarparet Ulf och Ulf är obetalbara i sitt synkrona rörelsemönster. Om identitet och om jakten på sitt rätta jag. Som en medryckande serietidning i svart-vitt och helt galen underhållande slap-stick om vem är jag – om jag inte får vara jag. Galet roligt och fantasifullt!

 
Röster om föreställningen
”En lekfull och spännande föreställning med sprudlande scenografi och kostym. En fröjd för ögat. Rörelser och rytm, musik som är virvlande, glad och positiv.”

Rekommendation: ”För att tvätta bort alla hästtankar tvingas Amarin kliva in i sitt eget huvud. Men där stöter hon på den snubblande hästteckningen Madg och drömhästen Meyden och dom visar hennes allra innersta rum. Plötsligt är ingenting som hon trott. En ut-och invänd show i rasande tempo, om jakten på vem är jag egentligen?”
Katarina Weidhagen, kulturproducent Kulturhuset Dieselverkstaden

 
Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

När

13:00-13:45
15:00-15:45

Pris

120 kr/biljett

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Saltsjöbanan (avstängd 2023), Tvärbanan samt flera olika busslinjer, kolla på sl.se
Hållplats/station: Sickla Bro och Sickla Station.