5–9 år

Kulturhus

Musik

Familjelördag: Jätteviktigt! med Ensemble Blenda

9 mars

Kulturhuset Dieselverkstaden

Välkommen till en medryckande musikföreställning med nyskriven musik för klarinett, basklarinett, synth, gitarr, slagverk och tre sångröster som sömlöst rör sig mellan jazzigt och poppigt, melankoliskt och eftertänksamt till peppigt och hoppfullt. 

I Jätteviktigt! utforskas rätten till sin egen röst, att våga tala, våga sjunga, men också att lyssna. Vikten av att både ta och ge plats. Lekfullt och med hjälp av musik, sång, ljud och kropp prövas hur man uttrycker sin vilja, sin åsikt och sin person. Men kanske framför allt, att många röster är starka tillsammans.

Publiken får vara med och sjunga, gnugga händer och när föreställningen närmar sig sitt slut ska det visa sig att viktigast av allt är … ja vadå?

Medverkande
Emma Sildén – sång, gitarr, slagverk
Lisa Grotherus – sång, klarinett, basklarinett
Ida Lindberg – sång, synth, ukulele, slagverk 

Emma Sildén, Lisa Grotherus och Ida Lindberg har arbetat med olika former av scenkonst och konsertverksamhet i över 15 år på scener som Stockholm Stadsteater, Riksteatern, konserthus i hela landet men även med barn och unga i klassrum och gympasalar.

Gruppens medlemmar verkar som skådespelare, musiker, kompositörer och producenter. Alla tre har också pedagogisk erfarenhet och vana att arbeta interaktivt med barn och unga samt med samhällsfrågor.

När

9 mars 15:00-15:40

Pris

120:-

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10-15 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis. Sök på Sickla allé, Sickla västra eller Alphyddan.

Vill man åka tåg så har Tvärbanan ändhållplats i Sickla. Det är 600 meter till Dieselverkstaden från Uddvägen 5-9 och närmsta vägen att gå är Sicklastråket.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: