4–8 år

Teater

Familjelördag: Nenene – Unikt gästspel från Sydkorea

29 oktober

Dieselverkstaden

Missa inte detta unika tillfälle att få uppleva riktigt bra barnteater från andra sidan jordklotet! Att möta andra kulturer är en lyx som berikar och överraskar.

NENENE handlar om hemliga gläntan där djur och varelser lever sitt eget liv, kivas, leker och chillar tillsammans. Har du tur kan du möta en sjöjungfru, ett snällt natt-monster eller kanske en krypande tusenfoting? Ibland är det en damm och ibland ett hav och det är bara och bara fantasin som begränsar din värld. I gläntan NENENE kan allt hända och alla är inbjudna.

I slutet av föreställningen blir barnen inbjudna till en liten interaktiv workshop tillsammans med artisterna och dansarna. Allt tolkas till svenska.

Prisbelönt föreställning
Föreställningen har nått stora framgångar i Sydkorea, vunnit publikens pris på Assitej Korea Vinterfestival 2021 (en plattform för scenkonst till barn och unga) samt utvald till bästa produktion Korean Nordic Connection 2020.
Produktion: SangSang Maru och Dong Youl UM, Sydkorea i samproduktion med ZebraDans, Sverige

Rekommendation: Vi är stolta att för första gången ge nackabarnen ett gästspel med scenkonst för barn från Sydkorea. Det är en upplevelse och erfarenhet rikare att få möta en helt annan kultur än vad vi är vana vid. Hur gör dom? Vilka är olikheterna? Vilka är likheterna?
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden


Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

När

15:00-15:50

Pris

120 kr per biljett oavsett ålder.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Saltsjöbanan samt buss 150, 401, 403, 404-422, 491, 492, 496, 497. Hållplats/station: Sickla Bro och Sickla Station.