Från 7 år

Temadag

Fira och förstå – vetenskapsshow med Freddy Grip

8–9 oktober

Nobel Prize Museum

Experiment tar vetenskapen framåt – de kan vara slumpmässiga eller välplanerade, de kan bli succé eller fiasko. Följ med Freddy Grip in i experimentens värld med en show som får dig att förvånas, skratta, fascineras och förundras. Freddy Grip tog Talang-juryn med storm 2020 när han visade att naturvetenskap kan vara underhållning på bästa sändningstid. Nu gästar han Nobelprismuseet med sin vetenskapsshow.

Helgen 8-9 oktober är nästan alla årets Nobelpris tillkännagivna – och det sätter vi fokus på med en härlig helg på museet fylld av aktiviteter för barn och unga, och alla vuxna som vill fira och förstå årets Nobelpris. Att laborationer, experiment, mycket tänkande och kreativitet ligger bakom även årets naturvetenskapliga Nobelprisen kan vi utgå ifrån. Och att det sällan har varit en rak väg fram likaså.

Kom till Nobelprismuseet när Freddy Grip tar oss med in i vetenskapens kreativa värld med sin show – det blir 25 fartfyllda minuter du inte vill missa! Begränsat antal platser så kom i tid!

När

Lör 8 okt kl. 11.30, 13.00, 14.30 (på engelska) och 16.00.
Sön 9 okt kl. 11.30, 13.00 (på engelska) och 14.00.

Pris

Fri entré för alla barn och halva entrépriset för alla vuxna denna helg!

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Tunnelbana Gamla Stan.