Gratis

10–14 år

Dans

Sportlov

Gratis danskurs på sportlovet

Kom och dansa under sportlovet! Veckans kurs är gratis och öppen för barn mellan 10 och 14 års ålder. Inga förkunskaper behövs och vi bjuder på fika, kom och dansa tillsammans! Anmälan gäller hela veckan, måndag-fredag, och inte enstaka danstillfällen.

Dansa och prova-på flera olika dansstilar
Under kursveckan får ni lära er att dansa olika dansstilar så som Modern, Jazz, Afrobeat, Dancehall, och Street. Inga förkunskaper behövs och du hitta din egen stil och följ musiken tillsammans med våra pedagoger. Vi avslutar veckan på fredag med en dansuppvisning för familj och vänner, 14:00-16:00.


Do It Together och Sportlov
Do It Together är Subtopias kreativa verksamhet för barn och unga. Do It Together arrangerar lovkurser, skapar kulturprojekt tillsammans med bl.a. skolor, kommuner, och bostadsföretag samt coachar ungdomar som vill skapa kulturprojekt. Allt med samma syfte: att stärka ungas självkänsla och ge dem värdefulla verktyg och kontakter inför framtiden.

Sista anmälningsdag för danskursen är 20 februari, först till kvarn gäller då vi har ett begränsat antal platser. Anmälan gäller samtliga dagar och stilar.

När

måndag-fredag, 26 februari-1mars
14:30-16:00 (fredag 14:00-16:00)

Pris

GRATIS

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Annonser:

Annonser: