6–9 år

Teater

Hej Hyper

Hej Hyper är en rolig, underhållande och fartfylld föreställning om att uppleva världen på ett annat sätt. Om att vara i en värld som inte förstår en. Om att vara en racerbil i en värld full av sniglar.  

M lever i en kaosartad värld. I skolan säger de ”skärp dig” och på fritids är det svårt att leka med andra. Föräldrarna älskar henne, men har ändå ibland svårt att förstå hur det känns att vara just hon, att vara M. Men i hennes alldeles egna lilla krypin, där mjukisdjuren trängs med instrumenten, kan hon vara precis som hon vill! Där spelar hon alla roller i sitt liv. I sin egen värld med sin musik och sina tankar kan hon växa sig stark. Så stark att hon kan känna att hon har rätt att vara precis den hon är och att hon är stolt över att vara just M.

Genom musik och teater vill Hej Hyper på ett lustfyllt sätt bidra till ökad förståelse och bättre villkor för barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). 

Hej Hyper innehåller nyskriven sång och musik av Grammisvinnaren Emma Nordenstam och manus av dramatikern Emma Broström, som tilldelades Svenska Ibsensällskapets dramatikerpris 2019. Hej Hyper är ett ”NPF-vänligt” projekt, vilket bland annat innebär att det finns hjälpmedel att låna under föreställningen.

När

27 april kl 13.00.

Pris

Biljett: 120 kr/person.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

T-bana till Rådhuset eller buss till Kungsholmstorg.

Annonser:

Annonser: