Naturguiden Lina

Alla åldrar

Natur

Höstlov på Siggesta Gård

28 okt–5 nov

Siggesta Gård

Välkomna till Siggesta Gård, endast 30 min med bil från Stockholm City. Under höstlovet bjuder vi på aktivitetsband om ni övernattar på Siggesta Hotell.

På Siggesta Gård finns det alltid något kul att göra utomhus – en perfekt plats för hela familjen att vara tillsammans! Siggesta Hotell är ett barn- och hundvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar. Hos oss bor höns, getter, hästar och fina alpackor. För promenadsugna finns mysiga stigar och vandringsleder eller varför inte utmana varandra i vår populära skogshinderbana? Ta med dig barnen på utomhusaktiviteter som ni alla kommer gilla och avsluta med en god lunch i vår restaurang.

28 oktober- 5 november
Alpackamatning kl. 11:00 & 14:00

28-29 oktober & 4-5 november
Brunch i Restaurang Ladugården. kl. 11:00-15:00.

1-5 november
Hotellpaket med Staycation eller Höstlovspaket där aktivitetsband ingår.

3 & 4 november
Naturevent med ”Lina By the Bay” kl. 11:30-14:00. vandring, korvgrillning och naturpyssel.

Höstlovsaktiviteter

– Padel
Vi kan erbjuda två unika utomhusbanor mitt i alpackahagen. Pris: 250 kr för en timme inkl. racket och bollar. Bokas via Matchi.

– Äventyrsgolf, fotbollsgolf, discgolf och Skogshinderbanan
Om vädret tillåter håller vi alla våra banor öppna. Pris: Barn-80 kr. Vuxen-110 kr. Aktivitetsband för barn-150 kr. Aktivitetsband för vuxen-200 kr.

– Träsktrollstigen
På vår barnsligaste stig, Träsktrollens stig, hittar du gårdens troll. Stigen är en sagovärld där du kan följa med i den tillhörande sagan, Sagan om Träsktrollen, eller fantisera själv! Här finns också ett troll som samlar på nappar för den som är redo att släppa taget om sin.

– Barnens hinderbana
På gräsytan mellan parkeringen och ridhuset har vi byggt en lite mindre och enklarare hinderbana för de yngre barnen. Ta tid, tävla mot kompisarna eller bara lek! Gratis aktivitet som är öppen varje dag.

När

Varje dag hela höstlovet

Pris

Se hemsidan för aktuella priser för de olika aktiviteterna.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med bil – endast 42 min från Stockholm City (kommer ni norrifrån rekommenderar vi att ni tar Vaxholm Rindövägen). Buss från Slussen tar ca 40 min. Hållplats Siggesta, direkt i anslutning till gården.

Annonser:

Annonser: