5–10 år

Film

Höstlovsfilm Disney 100 år

30 okt–3 nov

Solna Konsthall

Medlemskap för höstlovsveckan
För att få komma och kolla på film hos oss behövs ett medlemskap som kostar från 100 kr. För 100 kr får ni vid köpet välja om ni vill gå på de animerade filmerna som visas varje dag klockan 10.00 eller Live-actionfilmerna som börjar klockan 13.00. Vi erbjuder även ett paket för 150 kr som ger er möjlighet att gå på hur många av filmvisningarna ni vill under veckan.

Snacksmeny
I medlemskapet ingår en meny med en liten påse chips och festis (endast 1 meny per person och dag även om man har medlemskapet för att se fritt antal filmer). I vår reception finns det möjlighet att köpa läsk, godis och annat gott om man önskar utöver det som ingår i medlemskapet.Speltider
Animerade filmerna med start kl 10.00 rekommenderas för barn från 7 år.
Live-actionfilmerna med start 13.00 rekommenderas från 7-11 år.

Gruppbokning
Är ni en större grupp som vill komma? Mejla oss för mer information.

Tillgänglighet
Våra lokaler ligger på entréplan i fastigheten och är tillgänglighetsanpassade.

När

30/10-3/11 kl 10.00 och 13.00

Pris

För 100 kr får ni vid köpet välja om ni vill gå på de animerade filmerna som visas varje dag klockan 10.00 eller Live-actionfilmerna som börjar klockan 13.00. Vi erbjuder även ett paket för 150 kr som ger er möjlighet att gå på hur många av filmvisningarna ni vill under veckan.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Solna Folkets Hus och Solna Konsthall ligger på Skytteholmsvägen 2 i Solna. Det är ont om parkeringsplatser i området. Vi rekommenderar dig att ta dig hit med kollektivtrafik.

Buss: hållplats Huvudsta torg.
Tunnelbana: Blå linje mot Akalla.

Annonser:

Annonser: