9–15 år

Sportigt

Kalvruset 2022

1 oktober

Tjurruset

Snårig skog, gyttja, träsk, lervälling och extremt branta backar. Det är några av de garanterat naturliga hinder kidsen möter under Kalvruset. Här finns inga konstgjorda hinder. Vi har scoutat Stockholms län för att hitta den ultimata platsen med vildvuxen natur i den djupaste av skogar som under hösten senare kan förvandlas till ett paradis för alla Kalvrusare. Det är med stor entusiasm och glädje som vi kan presentera Nynäshamn som ny ort för Kalvruset 2022!

Detta är helt ny mark och vi är övertygade om att det kommer bli ett lopp som ni kommer minnas långt in på vintern! Banan är än så länge hemlig, men den avslöjar vi när vi närmar oss loppet så att du har en rolig nyhet att se fram emot. 

Tänk dig att springa genom djupa träsk, att halka uppför en lerslipprig backe, när mjölksyran redan pumpar i kroppen … behöver vi säga något mer?

Medalj till alla efter målgång!
Efter att ha kämpat väl, tagit sig över stock och sten, jobbat med ben fyllda av mjölksyra i leran samt hjälpt kompisar att ta sig framåt får alla kämpar en medalj efter målgång. Hur medaljen för 2022 ser ut – det avslöjas när vi närmar oss loppet!

När

1 oktober 2022

Pris

Fri anmälan med läroplattformen Albert
Annars avgift: 200-250 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Mer information om startplats vid anmälan

Tjurruset

https://tjurruset.se/