Från 6 år

Musik

Konsert: Smash Into Pieces

10 december

Kulturhuset Stadsteatern

Den 10 december gör svenska arenarockbandet Smash Into Pieces nedslag på Kulturhuset Stadsteatern under sin vinterturné. 2023 är ett högintensivt år för bandet som är aktuella med ett skivsläpp, sin medverkan i Melodifestivalen och dessutom med turnéer i både Europa och Nordamerika. Missa inte chansen att se Skandinaviens snabbast växande rockband!

OBS! Endast ståplatser. Ingen åldersgräns

Smash Into Pieces har sedan sitt tredje albumsläpp Rise And Shine etablerat sig som ett cinematiskt och futuristiskt rockband. Deras mystiska ledare och maskerade trummis ‘APOC’ uppenbarade sig första gången i konvolutet för bandets debutalbum Unbreakable men kom till liv först under släppet av bandets tredje album.

Smash känns igen inte enbart för sin futuristiska och apokalyptiska image utan också för deras cinematiska miniserie Arcadia World som utspelas i en parallell virtuell verklighet som sammantaget nått över 50 miljoner visningar på Youtube. Detta kombinerat med deras mystiska liveframträdanden är vad som gör Smash Into Pieces till Smash Into Pieces.

När

10 december kl 20:00

Pris

Barn/vuxen: 295 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: