2–10 år

Musik

Lekisjazz

14 oktober

Kulturcentrum Kvarnhjulet

”Lekisjazz spelar jazz för barn. Vuxna får också lyssna.” Under den parollen driver Elin Trogen och Karin Fredriksson Lekisjazz som tillsammans med sin Krokodilorkester äntligen kommer till Tyresö!
I våras släppte Lekisjazz sin efterlängtade tredje skiva och nu ställer de till med krokodilfest i Tyresö den 14 oktober kl. 13.00.

Lekisjazz har under åren vunnit en och annan prisstatyett för sin musik vars huvudsakliga publik är guppande blöjrumpor och kräsna musikkritiker som ännu inte lärt sig prata rent. Deras ambition är i grund och botten att göra jazz i alla dess former tillgänglig långt nere i åldrarna och med lite swing, big band och be bop i krokodilväskan kokar de ihop låtar och föreställningar som svänger skarpt, sätter sprall i benen och berättar historier som triggar fantasin.

På den nya skivan LEKISJAZZHITS berättar de bland annat om en tax som vill bli kontorshund, funderar på alla ljud som finns i skogen, diskuterar vad en hit egentligen är och hur en fest i grönsakslandet kan gå till.

Välkommen in i Lekisjazz svängiga, roliga och festliga värld!

Lineup:
Elin Trogen – sång,
Karin Fredriksson – sång,
Krokodilorkestern

När

14 oktober kl. 13.00.

Pris

80 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Annonser:

Annonser: