0–4 år

Sportigt

Leo’s Minsta Maran

4 juni

Östermalms IP

Välkomna alla 0-4-åringar till en dag med spring och lek!

Banan är cirka 250 meter lång och går i en snirklig bana inne på Östermalms IP. Alla deltagande barn får en t-shirt med Leo’s Minsta Maran-logga och tryckt nummerlapp på bröstet som fungerar som nummerlapp under loppet. Ni hämtar barnets T-shirt vid Leo’s Minsta Maran starten. I anmälan anger ni T-shirtstorlek och önskad starttid under dagen.

Innan start värmer vi upp tillsammans med Leo-maskoten från Leo’s Lekland. Vi har ingen maxtid på loppet och barnen får springa och gå i ett tempo som känns bra för dem och vill de springa flera gånger så går det bra, men man får bara en medalj. När barnet går i mål så får de målservice med en medalj, glass, present från Leo’s och något att dricka.

Leo kommer att finnas på plats vid olika tidpunkter vid startområdet av Leo’s Minsta Maran för heja på alla barn. Leo ställer gärna upp på bild ihop med de barn som vill.

Om ett äldre syskon som ska springa Stockholm Mini Marathon så hämtar ni deras T-shirt och nummerlapp i ishallen på Östermalms IP. Kom ihåg att boka starttiden för Leo’s Minsta Maran i god tid innan den tiden blir full, så att ni hinner med det äldre barnets start i Stockholm Mini Marathon.

Alla deltagande barn får en t-shirt med Leo’s Minsta Maran tryckt på bröstet, en medalj och något gott att mumsa på. T-shirten fungerar som nummerlapp och ni hämtar ut den i ett tält på evenemangsområdet i anslutning till starten på evenemangsdagen. 

När

4 juni

Pris

Se hemsidan för priser

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord