Från 2 år

Teater

Utomhus

Magi i det fria med Tobbe Trollkarl

16 jul–27 aug

Tobbe Trollkarl

Även i år blir det skattjakt, picnic och show med Tobbe Trollkarl runt om i stan på natursköna platser. Både skattjakten, showen och trolleriskolan är helt ny för 2023. Välkommen till en magisk aktivitet för fela familjen med max 150 pers i publiken!

Så här går det till
– Först går ni själva i familjen/sällskapet en skattjakt/virituell tipsrunda, allt sker i er smartphone, inga appar att ladda ner, på ca 1-1,5 km (ca 20-40 min promenad) som man kan gå/cykla (OBS gång över tex ängar förekommer!) med showen som sista anhalt och ”skatt”, MYCKET uppskattat!
– Showen förläggs på hemligt (det är en privat sammankomst) avsides naturskönt ställe (oftast iaf!) ni får reda på exakt var MINST 24 TIMMAR innan via mail med en länk och all information samt starten på skattjakten, vid bokning vet ni bara ungefär vart showen kommer att vara.
– Räkna med minst två timmar för skattjakt, picnic och show. Showen börjar på utsatt tid på biljetten och är ca 50 min lång.
– När alla är på plats på utsatt tid som står på biljetten kör Tobbe Trollkarl en vääääldigt exklusiv, nyskapad (NY show IGEN!) familjeshow bara för er. Förslagsvis har ni med er picnic! Känslan är att ni har Tobbe Trollkarl för er själva!
– Efter gjord bokning så mottar ni ett mail senast DAGEN INNAN med all info och exakt startplats, adressen till hemliga sidan står även på era biljetter!

Antal biljetter måste överenstämma med antalet på ert sällskap (0-2 år behöver ingen biljett). Alla två år och uppåt betalar. Vill man inte gå skattjakten så kan man gå direkt till platsen för show. Barn under två går gratis i förälders knä. Vid sjukdom så kan vi hjälpa er att OMboka, men för att kunna AVboka måste ni teckna Nortics försäkring i kassan.

Efter showen lär Tobbe ut ett enkelt trick man kan göra hemma samt så finns möjligheten att köpa trollerilådor för 100 kr/st. Givetvis får man ta kort med Tobbe!
Vi kör vid halvdant väder men riktigt dåligt väder ställer vi in och betalar tillbaka pengarna, håll koll på hemliga sidan ni får dagen innan!

När

16 juli kl 11 i Vaxholm
16 juli kl 15 i Åkersberga
18 juli kl 11 på Värmdö
1 aug kl 11 i Sollentuna
1 aug kl 15 på Lidingö
13 aug kl 11 i Enskede
13 aug kl 15 i Saltsjöbaden
27 aug kl 11 i Bromma
27 aug kl 15 på Ekerö

Pris

Vuxna 179 kr
Barn från 2 år 159 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Se respektive föreställning för adress