Från 4 år

Teater

Marionetteatern: Minnen

2 feb–17 mar

Kulturhuset Stadsteatern

En del är starka, andra svaga. Vissa vill du bli av med, andra håller du krampaktigt fast vid. Minnen – de vaknar ibland plötsligt till liv och försvinner sedan lika snabbt. Vad åt jag till frukost? Hur luktade skogen? Hur kändes mammas hand när vi gick över gatan? ”Minnen” är en poetisk föreställning med dockor som leker med alla våra sinnen.

Regissören Bernard Cauchard har en bakgrund som skådespelare, musiker och dansare, och har bland annat arbetat vid Cullbergbaletten under Mats Eks ledning och i Birgitta Egerbladhs uppsättningar. Föreställningen är skapad i nära samarbete mellan regissör och dockspelare. Den riktar sig både till personer som levt länge och till de som inte hunnit leva så länge än.

Teater + pannkakor!
Se dockteatern Minnen på Marionetteatern så får barnen äta amerikanska pannkakor eller kalvköttbullar plus Festis till kampanjpriset 75 kr per barn på restaurang Stories! Hungriga vuxna får 15 % rabatt på valfritt smörrebröd. Visa upp din teaterbiljett för att ta del av erbjudandet. Stories hittar du på entréplanet i Kulturhuset. 

När

Spelperiod: 2 februari – 17 mars

Pris

Pris: vuxna 120 kr, barn 80 kr.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.