Från 6 år

Kulturhus

Minnet – Peter Åberg

17 september

Dieselverkstaden

Minnet är en föreställning, som namnet beskriver, handlar om minnet. Peter Åberg, jonglör och magiker, visar under dessa 50 minuter med hjälp av olika trick och nummer vad minnet kan klara om man använder rätt typ av teknik. Tänk vad kul att lära sig att bli bättre på att komma ihåg saker med Peters trick!

Det är absolut ingen föreläsning men man får ändå en inblick i hur man kan använda minnet på ett bättre sätt med enkla medel. Man får se både hur man kan lära sig memorering (lära sig utantill) och även prova lite själv under föreställningens gång.

Peter Åberg är professionell cirkusartist och har turnerat över hela världen i över 10 år. Han har också det svenska rekordet i att memorera och lösa en 7x7x7 Rubiks Kub med ögonbindel.

Minnet är en väldigt interaktiv föreställning, där publiken verkligen får redskap på ett roligt sätt, hur det går att träna upp minnet. Peter Åberg gick till final i vårens TALANG på TV4 och vi var många som fascinerades just av hans talang och tyckte om hans sympatiska personlighet!

Rekommendation: Väldigt roligt att få presentera en magiföreställning om minnet. Vi är alla beroende av minnet i skolan, på arbetet, på fritiden och privat. Hur stor är vår kapacitet? Kan man öva upp minnet? Finns det några gränser?
Katarina Weidhagen, Kulturhuset Dieselverkstaden

När

16:00-17:00

Pris

120 kronor

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Saltsjöbanan samt buss 150, 401, 403, 404-422, 491, 492, 496, 497. Hållplats/station: Sickla Bro och Sickla Station.