5–10 år

Teater

Dans

ORIGINAL GODS – Fåglarnas skolgård (5-10 år)

ORIGINAL GODS är en varm och humoristisk föreställning om småfåglarnas skolgård, där barnens lekar skapar ett eget samhälle. Fåglarna är snitsiga, fiffiga, snabba, veliga, vaggande och vingliga. Vi tittar på staden ur fågelperspektiv, vi dansar en skolgård. Där skakas, lyfts och störtas det.

Föreställningen undersöker flock, egenheter, att flyga och hur vi människor är med varandra. Om en flygande skolgård och dess tillhörande rörelsegeometri. ORIGINAL GODS vill prata om att existera i flock. Om att behöva förhålla sig till rangordning och hierarkier. Om hackordning. Blod och fjädrar. Om luft och tyngd och rymd. Om vänskap och att hitta en vän när du tror att du är ensam. ORIGINAL GODShandlar om fåglar som liknar människor. Vi dansar värme och den stora kärleken till leken och andra småfåglar.

Koncept Anne Jonsson, Åsa Lundvik Gustavson och Hanna Cecilia Lindkvist Regi Anne Jonsson Koreografi Anne Jonsson i samarbete med Åsa Lundvik Gustavson och Lisa Nilsson Scenografi och kostym Hanna Cecilia Lindkvist Medverkande Åsa Lundvik Gustavson och Lisa Nilsson Musik Maja Långbacka och Matilda Bådagård Lanseringsfoto Klara G

När

Biljettkassan öppnar 20 minuter innan föreställningen.

Pris

Vuxna 120-150 kr
Barn 150 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Teater Tre ligger på Rosenlundsgatan 12, precis runt hörnet från Hornsgatan. Närmsta tunnelbanestation är Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan. Närmsta busshållplats är Rosenlundsgatan. Närmsta pendeltågsstation är Södra Station, uppgång Rosenlundsgatan.