Från 3 år

Påsklov

Djur

Påsklov med aktiviteter & naturupplevelser

6–16 april

Siggesta Gård

Dags att välkomna den härliga årstiden våren. Visst spritter det i benen och man vill bara ut i naturen, både stora som små. Kom då till Siggesta och upptäck de äventyr som gården har att erbjuda. Förutom påskinspirerade menyer både till lunch och middag, serveras hemabakt fika i Orangeriet. 

Naturguide
Siggestas naturguide Lina, tar med familjer på en vandringstur där vi möts upp vid en öppen eld och kopplar av med kaffe och fika som bakas över glöden. 

Glass & Gott
Godisbutiken har fyllt på med en massa godsaker denna helg. Här kan man också göra påskpyssel av naturmaterial. 

Mata alpackor
Gårdens mysiga alpackor ser fram emot nya kompisar som kommer och ger dem mat under påsklovet. Alpackamatning kan bokas till kl 11 eller kl 14. Med sig får man en kåsa med pellets som alpackorna sedan äter ut din hand. 

Aktiviteter
Skogshinderbana, Äventyrsgolf, Discgolf och Fotbollsgolf. Utmana varandra, samarbeta och ha riktigt roligt. Härliga utomhusaktiviteter som öppnar när vädret tillåter.  

Bo på hotell
En natt eller två i mysiga, unika hotellrum. Koppla av, njut av god hotellfrukost och ha tid för varandra. Ta en vandringstur ner till naturstranden, besök Restaurang Ladugården för brunch, påskluch eller varför inte en påskmiddag? Det finns olika hotellerbjudanden att välja på. 

När

6-16 april

Pris

Priset varierar, beroende på val av aktivitet.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med bil – endast 30 min från Stockholm City (kommer ni norrifrån rekommenderar vi att ni tar Vaxholm Rindövägen).
Buss från Slussen tar ca 40 min. Hållplats Siggesta, direkt i anslutning till gården.