5–10 år

Teater

Musik

PREMIÄR! Här kommer Ville och Valle och Viktor – med Terrastella scen & film

25 november

Kulturhuset Dieselverkstaden

Återupplev magin med Ville, Valle och Viktor i en fantastisk musikalisk resa genom tiden. Denna legendariska trio debuterade redan 1969 och har nu återuppstått för att diskutera aktuella samhällsfrågor med värme och öppenhet. Med en Grammy-vinnande historia i ryggen tar de upp miljöpolitik och rättvisa på ett sätt som engagerar både barn och vuxna.

I denna moderna tolkning av Ville, Valle och Viktor, skapad av Beky/Andersson, får du njuta av en mimisk och musikalisk föreställning full av lekfullhet. Trion består av Ville och Valle, de charmiga vagabonderna, och dockan Viktor som väcks till liv genom Valles flöjtspel. Upplev klassiker som Ljugvisan, Bestämmer-Boogie-Woogie och (Man har rätt att fråga) Varför, med en twist som sätter igång skratt och eftertanke hos alla åldrar.

Missa inte chansen att vara med när Ville, Valle och Viktor återupplivar sina älskade karaktärer och tar oss med på en oförglömlig resa. Njut av en musikalisk resa med ett budskap som når både små och stora hjärtan. Köp dina biljetter nu och ta del av denna unika kulturupplevelse!

Text och musik: Jörgen Lantz, Anders Linder, Hans Wigren och Gunilla Ambjörnsson
Idé och bearbetning: Beky & Andersson på Terrastella Scen & Film
På scen: Magdi Beky Winnerstam, Dag Andersson och en skådespelare till.
Produktion: Terrastella Scen & Film

Terrastella Scen & Film är ett litet produktionbolag som gör scenkonst och film med stora idéer och ambitiösa projekt. Terrastella drivs av Magdi Beky Winnerstam och Dag Andersson som är initiativtagarna till Salong Central, ett Kulturhus i Gnesta.

När

25 november 15.00-15:50

Pris

120 kr per biljett och näsa oavsett ålder och storlek.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10-15 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis. Sök på Sickla allé, Sickla västra eller Alphyddan.

Vill man åka tåg så har Tvärbanan ändhållplats i Sickla. Det är 600 meter till Dieselverkstaden från Uddvägen 5-9 och närmsta vägen att gå är Sicklastråket.

Allt som händer – Kulturhuset Dieselverkstaden

Annonser:

Annonser: