Gratis

3–12 år

Musik

Rockshow med Bröderna Lindgren

20 augusti

Stockholms Kulturfestival

Stockholms Kulturfestival presenterar Bröderna Lindgrens rockshow där publiken får uppleva ”vuxen barnmusik”, låtar vars texter är anpassade efter barns ordförråd och musik som är anpassad till både vuxna och barns öron. Denna show kommer du sent glömma! Artisterna Mathias Lindgren och Andreas Lindgren uppträder tillsammans med en rad spännande gästartister och showen presenteras i samarbete med Stockholms stadsbibliotek. Den fartfyllda showen ser du på Stockholms Kulturfestival den 20 augusti kl 17.00 i Kungsträdgården. 

Rockshow med Bröderna Lindgren är en programpunkt på Stockholms kulturfestival, stadens största kulturfest med fri entré. Årets festival sker 17–21 augusti och är fullspäckad med sprakande kulturupplevelser från världens alla hörn. Under fem dagar i augusti bjuder vi på konserter, aktiviteter och härligt festivalhäng på hela sex festivalområden: Sergels torg, Kungsträdgården, Karl XII:s torg, Skeppsbron, Norrbro och Gustav Adolfs torg.
En nyhet för i år är att familjeprogrammet flyttar till Kungsträdgården med ett brett utbud av spännande aktiviteter att prova på och utforska.

Mer information om festivalen och dess programpunkter hittar du på festivalwebben.

När

20 augusti kl. 17

Pris

Fri entré

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord