Alla åldrar

Bebisvänligt

Se hit alla föräldralediga!

Pågår till 15 maj

Tom Tits Experiment

Alla barn älskar Tom Tit – även de allra minsta.

Är du föräldraledig och vill vara i en kreativ och stimulerande miljö på dagtid? Då ska du ta med ditt barn till Tom Tits Experiment!

Sinnesgläntan är ett alla våra experiment som passar alla åldrar, där inne kan du tillsammans med ditt barn upptäcka färger, former, ljud och ljus. Även vårt skapande rum, Makerspace, är ett populärt ställe. Här inne hittar du allt från klossar, färgade plattor, bollar och mycket annat som du kan tänkas behöva för keativiteten. Glöm inte heller att gå förbi vattenavdelningen, men för att maximera upplevelsen där rekommenderar vi lite extrakläder! 

Kom till oss en vardag när är det mindre folk och ett lugnare tempo. För dig som är föräldraledig så erbjuder vi 10 % på måndagar och fredagar från 15/3 till 15/5. 

Det finns möjlighet till att både värma mat, köpa pannkakor, lunchbuffé och fika. Vi har även barnanpassade toaletter med skötbord samt barnvagnsparkeringar i huset. 

När

Mån–sön 10–17

Pris

Förköp: vuxna 195 kr, barn 3-15 år 155 kr, barn 0-2 år gratis.
Entré: vuxna 205 kr, barn 3-15 år 165 kr, barn 0-2 år gratis.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg går från Stockholms Central cirka var 15:e minut till station Södertälje Centrum. Därifrån är det cirka 10 minuters promenad till oss via gågatan genom centrum. Du kan även enkelt åka med buss till Södertälje Centrum. Flera linjer avgår från Liljeholmens T-banestation.