Gratis

5–12 år

Barnspår

Secrets på Kulturfestivalen

18–21 augusti

Stockholms Kulturfestival

Kulturfestivalen presenterar Secrets (”Hemligheten”) som är en interaktiv, intim upplevelse för alla sinnen, där besökaren aktivt är med och skapar historien. Nyckeln ligger i glädjen och nyfikenheten i att delta under spelets gång med gömda skatter, gåtor som ska lösas, frågor som ska besvaras och svar som ska få sin frågor. Den stora hemligheten kan endast lösas genom att delta i spelet där historien kan ändras vid varje steg. Kanske kan upplevelsen bidra till att ändra någon annans upplevelse. Secrets kan inte ses, den måste upplevas. Shhh…behåll hemligheten!

Du ser dem kostnadsfritt på Stockholms Kulturfestival mellan den 18-21 augusti i Kungsträdgården. Vi ses väl där? Så kanske du får ta del av hemligheten!

SECRETS är en programpunkt på Stockholms kulturfestival, stadens största kulturfest med fri entré. Årets festival sker 17–21 augusti och är fullspäckad med sprakande kulturupplevelser från världens alla hörn. Under fem dagar i augusti bjuder vi på konserter, aktiviteter och härligt festivalhäng på hela sex festivalområden: Sergels torg, Kungsträdgården, Karl XII:s torg, Skeppsbron, Norrbro och Gustav Adolfs torg.
En nyhet för i år är att familjeprogrammet flyttar till Kungsträdgården med ett brett utbud av spännande aktiviteter att prova på och utforska.

Mer information om festivalen och dess programpunkter hittar du på festivalwebben.

När

18–21 augusti

Pris

Fri entré

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord