Från 2 år

Djur

Sportlov

Sportlov på Siggesta Gård

27 feb–5 mar

Siggesta Gård

Ta med hela familjen till Siggesta Gård för att uppleva livet på landet. Djur, natur och god mat! Under sportlovet fylls dagarna med äventyr på gården. 

FIKA MED NATURGUIDEN LINA – 4 MARS
Ta med barnen på en liten vandring runt Siggesta gård och dess natur och var med och baka/steka fika över eld med Siggestas naturguide Lina. Klä på er varmt och i kläder som tål att lukta lite härlig eldrök efteråt.
Kl. 13.30  utanför stora entrén, biljetter köps i receptionen. 50 kr/person. 
 
PONNYRIDNING 1-5 MARS
Stall Siggestas hästar tar med barn på en rundtur runt gården. Kl. 12.00-14.30. Ponnyridningen kostar 75 kr och betalas med swish där ponnyridningen utgår.

SKRIDSKOÅKNING
Isarna på dammarna plogas, om vädret tillåter. Här kan man ta sina första skridskosteg eller gör piruetter, allt efter egen förmåga. Ta med egen utrustning, varma sockor är ett hett tips 🙂 
 
MATA ALPACKOR
Lär känna mysiga djur och kom våra gulliga alpackor riktigt nära. Krille, Kjelle och Yonne med kompisar äter ur din hand med pellets från en kåsa som du får låna av oss. Biljetter köps på hemsidan. Alla dagar på lovet V. 9 kl. 11.00 och 14.00, 70 kr/person

AKTIVITETER
Spring i benen och sugen på lite utmaningar och äventyr? Då är Skogshinderbana något för dig? Vill ni utmana varandra i minigolf? Testa då Äventyrsgolfen! Aktiviteterna är öppna alla dagar om vädret tillåter.

BRUNCH
På lördagar och söndagar serveras en härlig brunch i Restaurang Ladugården. Boka bord eller kanske slå till på ett hotellpaket med brunch? Ha ett riktigt mysigt sportlov, som inte kräver stök med pjäxor, stavar och liftköer.

MINISEMESTER PÅ LANDET 2–5 MARS
Under alla skollov kan du ta med dig familj och vänner på en minisemester i tre nätter men bara betala för två. Kom ut till Siggesta och koppla av med lugnet på landet.  
 
JA TILL BARN & HUNDAR
Siggesta Gård är perfekt plats för hela familjen att vara tillsammans . Siggesta hotell är ett barn- och hundvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar, alpackamatning, djur, lekplats och mycket mer. 

När

Sportlov vecka 9.
Hela veckan alpackamatning
Hela veckan utomhusaktiviteter
1-5 mars Ponnyridning
4 mars utomhusevent med vår naturguide Lina
2-5 mars Staycation – bo 3 nätter betala för 2
1-5 mars skridskoåkning
4-5 mars Brunch i Restaurang Ladugården

Pris

Varierar, beroende på vald aktivitet.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med bil – endast 30 min från Stockholm City (kommer ni norrifrån rekommenderar vi att ni tar Vaxholm Rindövägen).
Buss från Slussen tar ca 40 min. Hållplats Siggesta, direkt i anslutning till gården.