2–10 år

Temadag

Stockholm Barnkarneval Rio 2024

Nu kommer karnevalen till Eriksdalshallen i Skanstull! Karnevaltåg Rio style för barn och vuxna med barnasinnet kvar! Varmt välkomna i maskeradkläder till Eriksdalshallen för fler aktiviteter innan karnevalen drar igång. 

Kl 11.00 Entrén & kassan öppnas

Kl 11.30 Alla aktiviteter startar

Kl 13,30-14,00 Paus för alla barnen

Kl 14,00-15,00 STOCKHOLM BARNKARNEVAL RIO PARAD TÅG!

Matsäck och egen vattenflaska rekommenderas samt att cafeterian som drivs av hallen är öppen och kommer sälja varmkorv, smörgåsar, dryck, te, kaffe, frukt, smågodis etc. Allt som hör en cafeteria till i en idrottshall 🙂 Finns även restauranger nära hallen.

Aktiviteter (Ett urval) 

  • En karneval utan slagverk finns inte i Rio, barnen måste bara få prova alla instrument! Tillsammans med musiklärare blir alla proffs på rytm ifrån Brasilien innan barn-karneval paraden sätter igång!
  • Brasilianska danser: Lär dig grund steg och ha kul med dansläraren!
  • Fotboll är Brasiliens i särklass största passion, testa det med en twist av strand-vollyboll!
  •  Husets DJ Soares kommer inte bara spela musik vi älskar utan kommer även ge möjlighet till medverkande att få prova och lära sig DJ yrket

Se hela programmet här

Vi vill gärna säga att maskerad-kläder är obligatoriskt för barnen men det låter lite stelt så därför hoppas vi att alla barn men även vuxna kommer tycka det är roligt att komma utklädda till hallen och helt frivilligt :). Att välja maskerad kläder för denna dag är kanske inte så lätt men låt er fantasi flöda! Det ska vara en rolig dag tillsammans så allt är tillåtet och endast fantasin sätter gränser!

När

1 juni kl. 11-15

Pris

295 kr/barn & 1 förälder får medfölja

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

T:bana Skanstull
Buss: Eriksdal

Annonser:

Annonser: