5–14 år

Sportigt

Stockholm Mini Marathon

Välkomna till Stockholm Mini Marathon, den stora löparfesten för alla killar och tjejer mellan 5 och 14 år. Ett riktigt löplopp med uppvärmning, starter i varje åldersklass, peppande funktionärer, vätskekontroll längs med banan och pampig målgång på Stockholm Stadion. Alla löpare får adidas T-shirt och nummerlapp och efter målgång får de sin efterlängtade medalj, en sportbag med produkter och målservice med glass, dryck och något energigivande att äta.

Det viktiga är inte att komma först eller få en bra tid, utan att ha kul. Kuta fort, ta det lite lugnare eller jogga runt med kompisarna. Att springa Minimaran och att delta i alla de roliga aktiviteterna på evenemangsområdet är en härlig upplevelse både för barn och föräldrar. På Östermalms IP kommer ni förutom alla aktiviteter att kunna testa på friidrott med föreningarna Hässelby SK och Spårvägen FK. Det finns även matförsäljning på plats.

Yngre syskon, 0-4 år, får såklart också vara med och uppleva rörelseglädje. Leo’s Minsta Maran är cirka 250 meter och alla barn får t-shirt, medalj och något gott efter målgång.

När

4 juni

Pris

Se hemsidan för priser

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord