5–10 år

Teater

Dans

STOFF: Fåglarnas skolgård

Fåglarnas skolgård är en varm och humoristisk dansteaterföreställning om småfåglarnas skolgård. Fåglar som liknar människor och är snitsiga, fiffiga, snabba, veliga, vaggande och vingliga. Vi dansar en skolgård och den stora kärleken till andra småfåglar. På skolgården finns också de två kompisarna, dödsbästisarna, och en berättelse om hur det kan kännas när vänskap förändras.

Föreställningen undersöker vänskap, förändring, allas våra egenheter och hur vi människor är med varandra. Fåglarnas skolgård vill prata om skolgården som lekplats och slagfält, om värme, kärlek och rädsla. Om hackordning. Blod och fjädrar. Om luft och tyngd och rymd. Och om vänskap som förändras. Fåglarnas skolgård handlar om fåglar som liknar människor. I detta allkonstverk dansar vi värme och den stora kärleken till leken och andra småfåglar.

Föreställningen visas under Stockholm Fringe Festival som är en sju dagar lång konstfestival där lokala och internationella konstnärer presenterar sina innovativa verk – allt från performance och installationskonst till teater, musik och humorshower.

När

27 augusti

Pris

100-150 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Teater Tre ligger på Rosenlundsgatan 12, precis runt hörnet från Hornsgatan. Närmsta tunnelbanestation är Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan. Närmsta busshållplats är Rosenlundsgatan. Närmsta pendeltågsstation är Södra Station, uppgång Rosenlundsgatan.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: