Från 4 år

Teater

Sunes jul

18 nov–17 dec

Teater Bristol

Sunes jul är en älskad klassiker som garanterat sprider julglädje och värme i alla hjärtan. Föreställningen tar oss med på en humoristisk och hjärtevärmande resa genom julstöket i en vanlig svensk familj, där allt som kan gå fel, går fel.

Med en stark ensemble av skådespelare bjuder Sunes jul på en mängd minnesvärda och tokiga situationer. Från att försöka hitta det perfekta julträdet till att stå ut med tjatiga släktingar och lösa mysteriet med den försvunna julklappen, är det aldrig en lugn stund i familjen Anderssons hus.

Men trots allt kaos och alla motgångar, handlar Sunes jul om att hitta den sanna julglädjen i kärleken och gemenskapen med familj och vänner. Sunes jul är en hyllning till allt det bästa med julen och kommer garanterat att få dig att skratta och känna dig varm i hjärtat.

Så om du vill ha en julupplevelse som är full av skratt, kärlek och julstök, är Sunes jul den perfekta föreställningen för dig och hela familjen. Kom och sätt dig i våra sköna stolar med en nypoppad popcorn och njut av denna underbara och tidlösa svenska jultradition.

När

18 nov-17 dec

Pris

Fr. 190 kr/biljett

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Tunnelbana, pendeltåg, tvärbana buss och fjärrtåg till Sundbyberg C. Uppgång Sturegatan. Gå ca 100-150 meter till Sturegatan 39. Vi finns i korsningen Sturegatan, Esplanaden.

Annonser:

Annonser: