Från 4 år

Teater

Sunes sommar

2 sep–29 okt

Teater Bristol

Sunes sommar, klassikern som har roat och underhållit generationer av barn sedan den först släpptes på bio, blir nu äntligen teater. Sunes sommar är en mustig och färgsprakande berättelse om en vanlig svensk familj på semester, och allt det tokiga som kan hända när man är tillsammans på en och samma plats.

Med en stark ensemble av skådespelare och en kärleksfullt skildrad miljö tar Sunes sommar oss med på en resa genom Sverige och in i hjärtat av den svenska sommaren. Med humor, värme och en stor portion skratt garanteras du en minnesvärd upplevelse.

Så om du vill njuta av en underbar och rolig familjeföreställning som hyllar det svenska sommarlivet, så är Sunes sommar ett säkert val för dig och hela familjen. Låt dig uppslukas av berättelsen, skratta högt åt de tokiga situationerna och fånga all den sommarkänsla som denna fantastiska familjeföreställning har att erbjuda. Kom och sätt dig i våra sköna stolar med en nypoppad popcorn och njut av denna underbara och tidlösa svenska sommarklassiker.

Varmt välkoma till Teater Bristol i Sundbyberg!

Teatern är baserad på Anders Jacobsson och Sören Olssons, Sunes sommar, Rättighetshavare Storytel AB

Längd ca 2 timmar med paus
Rekommenderas från 4 år

Manus och Regi: Leif Grönqvist
Producent: Johan Asplund

När

Spelas lördagar och söndagar hela september och oktober kl 10:30 och 13:30.

Pris

200 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Tunnelbana, pendeltåg, tvärbana buss och fjärrtåg till Sundbyberg C. Uppgång Sturegatan. Gå ca 100-150 meter till Sturegatan 39. Vi finns i korsningen Sturegatan, Esplanaden.

Annonser:

Annonser: