3–7 år

Teaterkalaset 2023

Teater

Teaterkalaset: Flodhästen och andra hästar

5 februari

Teater De Vill

Flodhästen och hästen är nöjda med sina liv på varsitt håll. En dag möts de och tvivlet börjar växa. Hur ska man egentligen vara när man är en häst?

Åh vad livet är härligt tycker Flodhästen. Hon njuter av sin lugna, lata tillvaro vid strandkanten. Trots att hon är gammal rör hon sig elegant i vattnet och flyter som en kork. Hästen lever livet. Dansar, hoppar och rör sig snabbt som vinden. Hon är ung och vild med vajande man och ståtlig svans. En dag möts de båda på stranden och hela tillvaron vänds upp och ner. De, som varit så nöjda med sig själva och sitt sätt att leva, blir plötsligt osäkra på om de verkligen vet hur man ska se ut och bete sig när man är en häst?!

Humor och dråpligheter varvas med spänning och viss dramatik. Inte minst när den inte särskilt simkunnige hästen behöver den andres hjälp för att klara livhanken. Flodhästen och andra hästar handlar om vänskap och om att det inte finns någon som är lika bra på att vara jag som jag.

TEATERKALASET 2023

Den här föreställningen är en del av Teaterkalaset 2023 som är en scenkonstfestival för de yngsta runt om i stan. Helgen 4–5 februari öppnar 11 barnteatrar upp sina portar och spelar alla sina föreställningar till pangpriset 100 kr per biljett! Använd rabattkod teaterkalaset2023 när du bokar dina biljetter.

Följande teatrar är med den aktuella helgen:
– Dockteatern Tittut
– Ensemble Yria
– HDN Studio
– Mittiprickteatern
– Pantomimteatern
– Pygméteatern
– Teater Barbara
– Teater De Vill
– Teater Pero
– Teater Tre
– UusiTeatteri

När

5 februari kl 11 och kl 13

Pris

ANVÄND RABATTKOD teaterkalaset2023 VID BOKNING AV BILJETTER

Vuxna 100 kr
Barn 100 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Ni hittar enklast hit genom att antingen ta t-banan till Rådhuset eller buss till Kungsholmstorg.