Alla åldrar

Utomhus

Prova på

Träna som en astronaut

Pågår till 29 september

Tom Tits Experiment

Visste du att du kan träna upp din reaktionsförmåga? Det är något astronauter tränar på inför sina rymdfärder, och det kan du också göra i något av våra reaktionsexperiment. Du kan också testa fokus och uthållighet i Mindball, ett experiment där ett pannband med elektroder läser av signalerna i din hjärna. Kan du behålla lugnet och få bollen att röra sig?

Astronauter behöver vara starka och smidiga för att kunna röra sig i tyngdlöshet och klara av den extrema miljön i rymden. Testa din egen kroppsuppfattning och förmåga upp och ned i Spaceball, eller din koordination och muskelstyrka på löparbanan, klätterväggen eller energicyklarna.

Allt detta, och vårt hus med över 400 experiment, väntar på att du ska upptäcka, utforska och häpnas över vad som händer inom dig när du tar dig an våra experiment. 

När

2024

Pris

Förköp: Vuxen 240 kr, barn 3-15 år 190 kr, barn 0-2 år fri entré, pensionär 205 kr, student 205 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Pendeltåg går från Stockholms Central cirka var 15:e minut till station Södertälje Centrum. Därifrån är det cirka 10 minuters promenad till oss via gågatan genom centrum. Du kan även enkelt åka med buss till Södertälje Centrum. Flera linjer avgår från Liljeholmens T-banestation.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: