Från 3 år

Teater

Tvärslöjd med Kompani Giraff

20 februari

Hågelbyparken

Med akrobatik och magi uppstår moment av balans, där nästan allt är perfekt och stilla. Bräckliga ögonblick kräver koncentration, träning och lite tur när två cirkusartister bygger levande skulpturer av vanliga ting och sina egna kroppar. 

I denna hänförande och stillsamma cirkusföreställning visas hur något som ser knasigt ut till en början kan hitta sin plats till slut och hur sammanflätat samarbete når oanade höjder.

Kompani Giraff skapar visuella och egenartade cirkusföreställningar med en passion för vardagens magi. I deras uppfinningsrika och engagerande föreställningar möts samtida cirkus, magi och objektmanipulation i ett sceniskt universum som inte liknar något annat.

Rekommenderad ålder: från 3 år

Längd: 30 minuter

Språk: Inget tal

När

20 februari kl. 13-13.30

Pris

Barn som fyllt 3 år och uppåt: 90 kronor

Vuxna: 150 kronor

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med bil:
På E4, välj avfart "146b" mot Tumba och fortsätt vidare på väg nummer 258 som är Hågelbyleden. Efter ca 2 km av vackra ekar och åkrar ligger Hågelbyparken på höger sida. Sökbar väg för navigator är Skrävsta gårdsväg.

Med kollektivtrafik:
Pendeltåg till Tumba station eller tunnelbana till Alby station. Därifrån buss 707/737 och 708/738 som stannar vid vår hållplats "Hågelby".