5–7 år

Teaterkalaset 2022

Teater

VILSE – ett förtrollande äventyr

6 februari

Teater Barbara

VILSE är en berättelse om trollen Viva och Valle som är ute i natten för att samla kottar till vintern. De vet att de måste hinna hem innan dagen gryr, för om solens strålar träffar trollen kan de spricka!

Vännerna leker och småkivas medan de traskar allt längre in i skogen i jakt på de största kottarna. Plötsligt upptäcker de att de har gått VILSE och blir osams om vems fel det är. När solen börjar glittra i trädtopparna inser de att det bara finns en sak att göra, trots att det är farligt. De måste kalla på den ”Den stora Vägvisa- ren” – ett magiskt skogsväsen som kan hjälpa dem att komma hem.

Det börjar spraka och gnistra och från ingenstans och överallt hörs en röst som utmanar Viva och Valle att svara sanningsenligt på tre kluriga frågor. För att överlista Vägvisaren gäller det nu att de börjar samarbeta och sätter ord på vad de känner innerst inne…

***********************************************************************************************************************TEATERKALASET 2022
Den här föreställningen är en del av Teaterkalaset 2022 som är en scenkonstfestival för de yngsta runt om i stan. Helgen 5-6 februari öppnar nio barnteatrar upp sina portar och spelar alla sina föreställningar till pangpriset 75 kr per biljett. 

Följande teatrar är med den aktuella helgen: Dockteatern Tittut, HDN Studio, Mittiprickteatern, Pantomimteatern, Teater Barbara, Teater De Vill, Teater Pero, Teater Tre och UusiTeatteri. VILSE är ett lekfullt och spännande äventyr om att förstå varandras olikheter och lösa svårigheter tillsammans.

När

Kl 11.00 och 13.00

Pris

Pris: vuxna och barn 75 kr. Ange kod teaterkalaset2022 vid bokning.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Tunnelbana till Rådhuset, Buss 54, 61 och 3 till Kungsholmstorg