Gratis

5–12 år

Teater

Utomhus

Vilse i sagan

27 jun–7 jul

Parkteatern

Se Mittiprickteaterns populära vandringsteater i Husby gård! I Cleo Bomans nyskrivna pjäs med skådespelare, barn och ungdomar från Järva tar sagornas styvmödrar hämnd. De har tröttnat på att alltid få skulden för allt – nu ska här bli ändring. De slänger ut Snövit och Askungen tillsammans med alla andra sagofigurer – ut i verkligheten! Men hur beter man sig här? Och finns det några prinsar här!?

Alla sagors onda styvmödrar har samlats, de har tröttnat på att de alltid får skulden för allt! Det är ju faktiskt deras förtjänst att flickorna till sist får en prins. Men någon tacksamhet har de inte sett skymten av – så här ska bli ändring! De skakar ut alla sagofigurerna ur böckerna och kaos uppstår! Här faller Peter Pan ner bredvid Alice, som i sin tur ramlar på Snövit och där rullar Aladdin fram bredvid Mästerkatten i stövlar. Och Snövit och Askungen och Törnrosa. Hur ska de klara sig i verkligheten och kommer de någonsin hitta tillbaka till sina sagor!?  Och vill alla det eller vill någon stanna kvar i verkligheten?

Familjeföreställning, rekommenderad från 5 år. Längd ca 60 minuter 

Medverkande och produktion
Manus & regi: Cleo Boman
Scenografi & kostym: Sara Kander
Musik: Mats Karlsson
Medverkande: Violetta Barsotti, Julia Gumpert, Lennart Gustafsson, Anna-Karin Håkansson, Mats Karlsson, Helena Lambert samt barn och unga från Järva.

Spelschema
27-30 juni 17.00 Husby gård
3-7 juli 17.00 Husby gård

 

När

27-30 juni 17.00 Husby gård
3-7 juli 17.00 Husby gård

Pris

Fri entré

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Se vägbeskrivningar: https://kulturhusetstadsteatern.se/parkteatern/vara-spelplatser