1–6 år

Musik

Yrias värld LIVE

En svängig konsert för barn 1-6 år. Sjung och dansa till Yrianernas grammisbelönade barnmusik!

Efter över en miljon visningar av Yrias interaktiva musikfilmer är det nu dags att ta Yrias världs populära Youtube-kanal till livescenen.

Med musik och koreografi som bjuder in till både rörelse och sång från scen, vill Yrianerna väcka publikens musikglädje och fantasi till liv. I en sagolik miljö med magiska klanger, svängiga rytmer och lekfulla arrangemang skapar Yria en atmosfär som bjuder både stora och små på såväl skratt som allvar, intensitet och lugn.

Repertoaren till konserten tar avstamp i de mest populära låtarna från Yrias Youtube-kanal, nyskriven musik som sätter barnets perspektiv i centrum. Med välkända hits som Alla ombord, Sinnenas Spektakel, Din kropp den är så liten, Alla mina ankor och Smyga som en tiger.

Den färgsprakande och sinnrika scenografin och kostymen skapar den Yria-känsla som publiken lärt känna i Youtube-kanalen, både vad gäller musik, scenografi och karaktärer. Miljön kan beskrivas som en djungelcirkus där de påhittiga yrianerna bjuder på tokiga upptåg bland kulörta lyktor, blommande sagoträd, skimrande bubblor och en och annan kackerlacka!

När

14 juni: kl 16.00 och 18.00

Pris

Ordinarie, alla från 2 år – 145 kr
Barn 12-24 månader som sitter i knä – 95 kr
Medföljande barn under 1 år – kostnadsfritt

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord