3–10 år

Museum

Lekmiljö

Djungelkalas i Trazankojan

Kom och fira ditt barn i Trazan och Banarnes klassika miljö – Trazankojan. Här får barnen leka loss i den tre våningar höga djungelkojan med små hyddor, besöka Olyckans garage och Hemliga Arnes laboratorium. Eller varför inte åka rutschkanan samt våga dig ut på hängbron?

Kalaset börjar i restaurangen med att födelsedagsbarnet får en present från muséet. Alla barn får glass (djungelmums) med tillbehör, saft och chokladbollar och fina stora Åbergs-ballonger samt tigerklubbor vid hemgång.

Ni har fikabordet den första timmen, sedan dukar vi av så att andra kan nyttja bordet. Det är inte tillåtet att ta med sig något eget att äta eller dricka. Vill man dela ut godispåsar går det bra vid kalasets slut. Efter firande och fika i restaurangen blir det lek i Trazankojan.

Vuxenfika köper man till och de vuxna som är med sitter intill barnen i mån av plats.

OBS! Ni abonnerar inte restaurangen och kojan till kalaset utan delar lokalerna med andra besökare, visa därför hänsyn. Ingen lek är tillåten i restaurangen. Ytterskor på i restaurangen är en önskan. Glöm inte bort att meddela ev allergier.

Varmt välkomna till oss och hoppas att ni får ett roligt kalas!

När

Lördag och söndag kl 11, kl 12 eller kl 13. Kalaset pågår i två timmar.

Pris

Pris: 185 kr per barn (max 20 barn).

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med bil: kör E18 till Bålsta. Följ skyltarna.

Pendeltåg till Bålsta. Från stationen är det 1,6 km om du vill promenera, följ skyltarna eller ta lokalbuss UL (Upplands lokaltrafik) 303 som stannar precis bakom museet, hållplats Lindegårdsvägen.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: