Alla åldrar

4H-gård

Kalas på Vallentuna 4H–gård

Hos oss kan du boka ditt kalas med tema djur och häst och vagn (vid ett maxantal på 8 barn har man möjlighet att välja ponnyridning istället för häst och vagn). 
Under en timme erbjuder vi häst och vagn, guidning där vi hälsar på djuren samt avslutar med fiskdamm eller skattjakt (som ni medtar priser/godispåsar till). Därefter har ni tillgång till vår lokal (går att sitta ute vid fint väder) i knappt två timmar. Det går bra att ha med pynt att pynta lokalen med (inga balonger utomhus då det blir en säkerhetsrisk för djuren ifall de smäller). Ni diskar och städar efter ni använt lokalen. Max 12 barn.

När

Se hemsida för info

Pris

1500 kr i grundpris. Grundpriset gäller för 1-8 barn, är det fler än 8 barn så är det 100kr/barn för de barn som tillkommer (Max 12 barn.)

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med bil: Från Vallentuna centrum, följ Banvägen längst med Roslagsbanan till Teknikvägen och sväng vänster in på Teknikvägen. Följ vägen till busshållplats “Norrgården”. Sväng höger direkt efter 30-sträckan, skyltat “Lugnet/Ekebyvägen”. Efter ca 500m är gården inom synhåll, sväng då vänster.

Med tåg: Gångavstånd från Roslagsbanan, hållplats Ormsta.

Med buss: Gångavstånd från busshållplats Norrgården där bland annat buss 610, 687, 608 och 524 stannar.

Annonser:

Annonser: